Зареждане

Jon Jones и Alexander Gustafsson лице в лице

Jon Jones и Alexander Gustafsson лице в лице
Публикувано на: Ноември 3, 2018 в 00:00 ч
Бившия шампион в полутежка категория Jon Jones се завръща отново след като миналата година покори върха за пореден път, но отново се провали на допинг тест и всичко се сгромоляса. Съдбата обаче беше благосклонна към Jones и му дава може би последен шанс да постъпи правилно. На 29 декември той се изправя срещу бившия си опонент Alexander Gustafsson с който си спретнаха една от най-големите битки в историята на UFC преди няколко години.

Сега двамата се завръщат отново за да спорят за титлата в полутежка категория и победителя ще се превърне в легенда. Преди малко Jones и Gustafsson се изправиха лице в лице за първи път преди битката им на пресконференция, която се проведе преди кантара за UFC 230. Двамата застанаха лице в лице и Jones застана пред Gustafsson, който му върна жеста, но беше избутан от Jon.



Като подглавна среща за събитието ще бъде битката между Cris Cyborg и Amanda Nunes, които ще се бият за титлата в категория перо, която е собственост на Cyborg. Двете също застанаха лице в лице, но при тях нямаше проблем и те дори си стиснаха ръцете:




Какви са прогнозите ви за двете срещи ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес