Зареждане

Johny Hendricks доволен от новия си дом - залата на Jackson Winkeljohn

Johny Hendricks доволен от новия си дом - залата на Jackson Winkeljohn
Публикувано на: Октомври 12, 2017 в 08:17 ч

Johny Hendricks се надява, че тренировките му в залата на известните треньори Jackson-Winkeljohn ще промени съдбата му към по-добро.

Последният боец, който се опъна на Georges St. Pierre не е успявал да запише две поредни победи от тогава. В последните си 7 двубоя той е със статистика 2-5 и преместването от полусредната в средната категория също не помогна. При последния си двубой той за трети път не успя да влезе в категорията си.

Сега обаче нещата може би ще са различни - поне откъм техническата част.
 
"Харесва ми много. В Тексас имах тренировъчни партньори, но е трудно да се намират добри. В залата на Jackson обаче има толкова много спаринг партньори, които тренират постоянно и само да се покажа, те ме посрещат с отворени обятия. Точно от това имах нужда - хората да ме пришпорят малко. Треньорите винаги са искали най-доброто от мен, но са ми липсвали спаринг партньори.

Тук имам възможност да тренирам и с много по-едри от мен бойци. В първия си ден правих спаринг с шест различни човека и след това имаше още четирима, които чакаха, но тренировката ни свърши. Определено нещата тук са много по-различни."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес