Най-големият сайт за бойни спортове

       

Johny Hendricks доволен от новия си дом - залата на Jackson Winkeljohn

Johny Hendricks доволен от новия си дом - залата на Jackson Winkeljohn
Публикувано на: Октомври 12, 2017 в 08:17 ч

Johny Hendricks се надява, че тренировките му в залата на известните треньори Jackson-Winkeljohn ще промени съдбата му към по-добро.

Последният боец, който се опъна на Georges St. Pierre не е успявал да запише две поредни победи от тогава. В последните си 7 двубоя той е със статистика 2-5 и преместването от полусредната в средната категория също не помогна. При последния си двубой той за трети път не успя да влезе в категорията си.

Сега обаче нещата може би ще са различни - поне откъм техническата част.
 
"Харесва ми много. В Тексас имах тренировъчни партньори, но е трудно да се намират добри. В залата на Jackson обаче има толкова много спаринг партньори, които тренират постоянно и само да се покажа, те ме посрещат с отворени обятия. Точно от това имах нужда - хората да ме пришпорят малко. Треньорите винаги са искали най-доброто от мен, но са ми липсвали спаринг партньори.

Тук имам възможност да тренирам и с много по-едри от мен бойци. В първия си ден правих спаринг с шест различни човека и след това имаше още четирима, които чакаха, но тренировката ни свърши. Определено нещата тук са много по-различни."
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

От UFC искат Johny Hendricks да си смени категорията

От UFC искат Johny Hendricks да си смени категорията
Бившият шампион в полусредна категория Johny Hendricks може би ще трябва да направи сериозна промяна в кариерата ис.
Новини » май 3, 2018 (0)
цялата новина

Johny Hendricks - непобедим след година с новия отбор

Johny Hendricks - непобедим след година с новия отбор
Бившият шампион в полусредна категория Johny Hendricks не се представя особено добре напоследък, но след последните промени в отбора му, Big Rigg вярва, че до една година ще бъде непобедим.
Новини » ноември 2, 2017 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook