Зареждане

Johnny Walker: Jon Jones ще бъде хубав коледен подарък за мен

Johnny Walker: Jon Jones ще бъде хубав коледен подарък за мен
Публикувано на: Май 25, 2019 в 07:37 ч
Изгряващата звезда Johnny Walker спечели доста фенове благодарение на бързите си и тежки нокаути, които успя да запише в първите си 3 битки под банера на UFC. Walker победи Khalil Rountree, Justin Ledet и Misha Cirkunov с нокаут в първия рунд, а в тези три битки той прекара в клетката по-малко от три минути. Все още има какво да видим от Walker, но Dana White е оптимист за неговото бъдеще и вярва, че той може да се превърне в голяма звезда. Walker вече е заковал поглед в титлата и иска да се срещне с Jon Jones в края на годината:



Той избра да се бие с Thiago, a след него набеляза Rockhold. Мен ме остави като трети вариант, защото аз ще го победя в полутежка категория. Разбира се, че искам да гледам на живо неговата битка с Thiago. От една страна искам Santos да победи, а от друга искам Jones да победи, защото така аз ще съм този, който ще победи Jon. За мен е много важно да се бия с него, защото аз го гледам от доста време. Следя го още преди да започна да тренирам. 

Това е история и аз мечтая за битка с него. Не искам да го съдя за това, което е направил извън клетката. В края на краищата той също е човек. Двамата си говорихме и той изглеждаше добро момче. Искам да придобия повече опит. На една или две битки съм от среща с него. Мисля, че той ще бъде хубав коледен подарък за мен.






Walker ли ще се превърне в криптонит за Jones ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес