Зареждане

Johnny Walker: Jon Jones се страхува да загуби от самозванец като мен

Johnny Walker: Jon Jones се страхува да загуби от самозванец като мен
Публикувано на: Юли 16, 2019 в 16:00 ч
Johnny Walker изгря бързо в UFC благодарение на бързите си и безмилостни нокаути. За 5 месеца той спечели 3 битки в UFC с нокаут в първия рунд, които му донесоха бонуси и слава. Walker заема 12-тото място в ранглситата на UFC, но вече гледа към трона и иска да вземе титлата на Jon Jones. Walker вярва, че може да победи Jones и обвини шампиона, че се страхува да загуби от самозванец като него:


Моята цел е шампиона в категорията и съм готов да се бия с всеки, който може да ме приближи до него. За мен няма значение кой ще бъде. Нямам никакви претенции. Трябва да мина през няколко опоненти, за да взема титлата и не ми пука. Хората ще започнат да си мислят, че съм високомерен, защото твърдя, че ще пребия всички, но моите цели са големи и аз трябва да го направя, за да стана шампион. Мисля, че Jones може да се бие по-добре, отколкото показа във Вегас. Ще трябва да е по-добър в битката ни, защото в противен случай ще го нокаутирам в първия рунд. 

Мисля, че Santos беше предизвикателство за него и се представи добре, но трябва да покажеш повече, ако искаш да спечелиш с решение срещу шампиона. Мислех да вляза в клетката и да предизвикам Jones, но имаше много охрана и нямаше как да стане. Jones e прав и аз не съм направил много в UFC. Хората продължават да говорят глупости и казват, че нямам добри джиу джитсу, борба и такива неща. Искат от мен да се бия с борец, а последния борец изкара едва 5 секунди с мен в клетката. Готов съм да се бия с Jon Jones, но мисля, че той се страхува да загуби от самозванец като мен. 



 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес