Зареждане

John McCarthy: Нямаше да спирам битката между Cejudo и Dillashaw

John McCarthy: Нямаше да спирам битката между Cejudo и Dillashaw
Публикувано на: Януари 25, 2019 в 13:14 ч
Доста хора смятат, че битката между Henry Cejudo и TJ Dillashaw беше спряна прекалено рано. Dillashaw беше бесен, защото това беше златен шанс за него, а той не успя да се възползва. Президента на UFC, Dana White също не беше доволен и днес един от най-добрите рефери в историята на MMA, Big John McCarthy сподели своето мнение за двубоя:



Kevin MacDonald взе своето решение и това си е негов избор. Той е този, който ще живее с това решение заедно с ТJ и хората от UFC. Има неща, които искам един рефер да премисля. Аз лично не бих спрял битката в точно този момент. Това не е обикновена битка между двамата бойци. Това беше битка между двама бойци, които са си заслужили позициите. И двамата са си създали история и са станали шампиони, а сега тези шампиони се изправят един срещу друг. 

Единия се бори за цялата категория, а другия да докаже, че е по-добър. Вижте какво се случи това беше една кратка битка 25 секунди. Няма съмнение в това, че Cejudo нарани TJ, но когато си рефер трябва да разбираш нещата. Трябва да знаеш, че водиш битка между двама шампиони. Доста хора казват, че всяка битка е еднаква, но не е така. Ако рефер ви каже, че битките са еднакви, то той не знае какво прави. Двамата бяха напълно говоти за битка и имаха много кардио. 

TJ беше малко наранен, но имаше шанс да се възстанови докато беше на земята. Henry му вкара няколко удари и рефера трябваше да внимава, защото TJ опитваше да го хване за крака и да се върне в битката. Трябваше да му даде шанс, защото той имаше кардио и не беше получил почти никакви щети. 

Такива неща трябва да премисля един рефер, когато се чуди дали да спре битката или да не я спира. Мисля, че трябваше да даде още малко време на TJ. Може би греша, но аз щях да му дам още време.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес