Зареждане

John Kavanagh: Мотивацията на Conor McGregor се завърна

John Kavanagh: Мотивацията на Conor McGregor се завърна
Публикувано на: Юни 18, 2019 в 00:00 ч
John Kavanagh, който е главен треньор на звездата Conor McGregor твърди, че мотивацията на неговия боец се е върнала и той е готов отново да се състезава на високо ниво. McGregor изкара сериозни суми в последните няколко години и много хора вярват, че парите са в основата на слабите му представяния в последните години.

"Тhe Notorious" успя да победи Eddie Alvarez през 2016 година и стана двоен шампион, а година по-късно направи близо 100 милиона долара от битката си с Floyd Mayweather. McGregor се завърна миналата година в клетката и беше напълно надигран от Khabib Nurmagomedov и оттогава не спира да тренира, а Kavanagh вярва, че отново ще видим старата версия на McGregor:


Исках да видя мотивация в Conor McGregor. Това е игра, в която има пълен контакт и е много опасно. Той успя да постигне всичко, което беше планирал, след като победи Eddie Alvarez. McGregor беше световен шампион и много богат. След такива неща трябва да седнеш и да помислиш за това, което ще трябва да те мотивира в бъдеще. Мисля, че неговата любов към спорта се завърна. Той обича да тренира и да се състезава. Иска да бъде запомнен като един от най-добрите, ако не и най-добрия в историята. 

Това е нещото, което се завърна в него и всичко започна в началото на тази година. Това исках да видя в него. той е мой студент от дълго време, но аз го приемам като брат. Не искам да виждам как го нараняват и не искам той да се бие, само заради битките, а всъщност да не се отдава изцяло на спорта. Сега обаче той наистина е отдаден и неговата мотивация се завърна.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес