Зареждане

John Kavanagh: Conor псуваше много след загубата и не беше доволен от това, че Khabib го свали във втория рунд

John Kavanagh: Conor псуваше много след загубата и не беше доволен от това, че Khabib го свали във втория рунд
Публикувано на: Октомври 9, 2018 в 18:30 ч
Conor McGregor не е понесъл добре загубата от Khabib Nurmagomedov на UFC 229. McGregor изговори много за битката и беше увечерен, че ще нокаутира "плъха" със стъклена брада, но във втория рунд се озова в нокдаун за първи път в кариерата си. Това също не се е харесало на McGregor и неговия треньор Kavanagh сподели реакцията на McGregor след загубата:

Определено мисля, че можем да се подобрим, защото ако не го мислех нямаше да съм тук. Абсолютно мисля, че ще получим още един шанс и ще се представим по-добре и Conor също смята така. След загубата Conor псуваше много и не беше доволен от тактическите грешки. Например удара с дясната ръка който отнесе във втория рунд. Той беше много разочаровен от това и всъщност е забавно, защото ако покажеш на някой треньор по бокс този удар той ще ти каже, че е ужасно изпълнение. Не ми пука какво мислят феновете, а за това дали е било ефективно и човече това си беше адски ефективно.

Това е един от най-чисите удари с който Conor е бил удрян в кариерата си. Всеки треньор по бокс не ми научил Khabib на такава техника, но беше страшно ефективна. Conor винаги трябваше да остава нащрек за тези събаряния, което го отваряше за удари. Conor се възстанови доста бързо от този удар и има страхотна брадичка. Той рядко понася удари и това спомага неговата брадичка все още да е на ниво.  Това беше страхотна битка и ще я гледам доста пъти. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес