Зареждане

Joe Rogan защити Jon Jones от критиците

Joe Rogan защити Jon Jones от критиците
Публикувано на: Декември 26, 2018 в 00:02 ч
Черните облаци отново се струпаха над главата на Jon Jones, защото преди няколко дни стана ясно, че в негова проба от началото на този месец е намерено малко количество туринабол. В резултат на това предстоящото събитие на UFC беше преместено от Вегас в Калифорния, защото Jones няма лиценз във Вегас. Това предизвика голямо недоволство от страна на бойците и феновете. Бойците ще трябва да се разделят с 9 до 13% от парите си, защото данъците в Калифорния са солени, а феновете ще загубят доста пари, защото вече са платили за полети, хотели и т.н.


Доста критика се изсипа срещу Jones и критиката все още продължава, но дългогодишния коментатор на UFC, Joe Rogan реши да защити Jon Jones от неговите критици:



Нямам си никаква идея какво се случва. Изглежда обаче USADA са доста убедени в това, че Jones не приема забранени вещества отново. Имат си работа със същото забранено вещество, което го извади от играта цели 15 месеца и той вече беше наказан заради него.

 Разбирам, че хората са ядосани, но няма как да обвиняваш някого в нещо, за кеото няма вина. Той определено е виновен, за това, че го е взел първия път. Хората го обвиняват, че е достаъчно глупав, за да го вземе отново, но аз не мисля, че е истина. Не знам, но чета това, което пишат експерти и това ме кара да вярвам, че нещата имат логика. 

Трябва да говоря с някой, който знае повече от мен за тези неща, но ако трябва да се обзаложа ще кажа, че той не е направил нищо. Искам обаче да говоря с добър експерт, който да ми разсясни нещата и да каже дали е възможно всичко да се е получило от предишно поглъщане на туринабол.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес