Зареждане

Joanna Jedrzejczyk: Zhang е страхотна, но няма да защити титлата

Joanna Jedrzejczyk: Zhang е страхотна, но няма да защити титлата
Публикувано на: Октомври 11, 2019 в 10:45 ч
Бившата шампионка в категория сламка Joanna Jedrzejczyk е насочила поглед към новата шампионка Weili Zhang и вярва, че ще си върне титлата. В края на август китайката спечели титлата за 42 секунди с нокаут над Jessica Andrade и стана първия шампион от Китай в исторяита на организацията. Тя е в серия от 20 поредни победи, което е впечатлило дори Jedrzejczyk.

Този уикенд полякинята ще има шанс да си спечели нов шанс за пояса, но първо трябва да победи Michelle Waterson. Все още не е ясно дали Joanna ще си влезе в категорията, защото имаше такива притеснения. Тя обаче е категорична, че властването на китайката няма да продължи дълго, защото тя ще си върне титлата:


Да, впечатлена съм от новата шампионка и казах, че ще победи в първия рунд срещу Jessica Andrade. Тази категория е най-лека в UFC, но въпреки това не спира да ни показва страхотни битки и фойерверки. Знам, че ще споделя клетката с Weili Zhang и тя няма да си защити титлата нито 1 път. Хората казват, че аз не съм шампионка. Как така не съм ?

Разбира се, че аз съм шампионката. Нямам титлата физически, но съм шампионката. Все още съм шампионка в категорията. Нямам търпение да вляза в клетката и да се бие с Waterson. Имам си своите цели за деня, месеца и годината. 

Знам, че ще се представя добре и ще се бия за титлата. Хората могат да се съмняват в мен, но аз знам, че скоро ще се бия за титлата. Готова съм да се бия с Weili в Полша, защото разбрах, че има проблеми с визата. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес