Зареждане

Joanna Jedrzejczyk срещу Valentina Shevchenko в битка за титлата на категория перо на UFC 231

Joanna Jedrzejczyk срещу Valentina Shevchenko в битка за титлата на категория перо на UFC 231
Публикувано на: Септември 21, 2018 в 10:20 ч
UFC президентът Dana White отне титлата от Nicco Montano по-рано този месец след като шампионката от TUF 26 забави защитата ѝ, а после не успя да се класира за UFC 228.

И тъй като сега титлата на категория перо е свободна, от организацията се съгласиха да изправят бившата шампионка  категория сламка, Joanna Jedrzejczyk срещу бившата състезателка в категория петел - Valentina Shevchenko.

Срещата им ще бъде подглавно събитие на UFC 231, което ще се проведе на 8-ми декември в Торонто, Канада. Главната за вечерта среща ще бъде между Max Holloway и Brian Ortega, които ще се бият за титлата в категория перо.

Jedrzejczyk (15-2) беше свалена от трона от Rose Namajunas на UFC 217. Техният реванш, който се състоя на UFC 223, завърши със същия резултат, изпращайки полякинята обратно на опашката, въпреки успеха ѝ срещу Tecia Torres на UFC on FOX 30.

Shevchenko (15-3), от своя страна, слезе в категория муха след неуспешния опит да отнеме титлата от Amanda Nunes. Дългоочакваният ѝ дебют завърши с изключително брутален събмишън срещу Priscila Cachoeira на UFC Fight Night 125 през февруари.

Някакви очаквания от срещата?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес