Зареждане

Joanna Jеdrzejczyk се завърна с победа над Tecia Torres

Joanna Jеdrzejczyk се завърна с победа над Tecia Torres
Публикувано на: Юли 29, 2018 в 04:21 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Бившата шампионка в категория сламка Joanna Jеdrzejczyk се завърна в октагона срещу Tecia Torres по-рано днес в Канада. Joanna беше в серия от 2 поредни загуби от Rose Namajunas и победата тук беше задължителна за нея.

Двете започнаха с размени на удари с центъра, които Joanna успяваше да спечели. Torres обаче притисна Joanna към клетката и я държа там 2 минути, но Jеdrzejczyk обърна нещата и също записа 2 минути контрол. Във втория рунд полякинята продължи да доминира, а Torres отново я притисна към клетката, но не успяваше да и нанесе щети. В третия рунд Torres отново залагаше на същата стратегия от предните рундове, но Joanna продължаваше да я наказва с удари и записа доминантно представяне с което прекъсва серията си от загуби. След края на рундовете Jеdrzejczyk спечели с единодушно решение - (30-27, 30-27, 30-27).

След края на срещата бившата шампионка сподели, че няма търпение да си върне титлата, но президентът на UFC, каза, че тя няма да получи шанс и трябва да запише поне още 1 победа.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес