Зареждане

Joanna Jedrzejczyk иска да си върне титлата през 2020 година

Joanna Jedrzejczyk иска да си върне титлата през 2020 година
Публикувано на: Септември 7, 2019 в 08:20 ч
Качил: DoloR
Joanna Jedrzejczyk изглеждаше непобедима в категория сламка и не спираше да брани титлата си. Полякинята успя да защити златото цели 5 пъти и се надяваше, че ще започне да чупи рекорди. Тя беше със статистика 14-0 в ММА и никой не виждаше заплаха за нея в категорията.

През ноември 2017 година Rose Namajunas шокира света с нокаут над Jedrzejczyk в първия рунд и я свали от трона. Няколко месеца Joanna се оплакваше, че имала тежко сваляне на килограми и получи незабавен реванш, но отново загуби, като този път с решение.

В следващите си 2 битки тя победи Tecia Torres в категория сламка, а след това загуби в битка с Valentina Shevchenko, която беше за титлата в категория муха. Сега бившата шампионка ще срещне Michelle Waterson през октомври и се надява, че ще я победи, за да се бие за титлата догодина и да си върне трона:


В нашия договор за битката пише, че ще получа шанс за титлата при победа. Битката за титлата е близо до мен. Побеждавам Michelle на 12-ти октовмри и след това се надявам, че в първите месеци от 2020 година ще се бия за титлата и ще си я върна.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес