Зареждане

Jimi Manuwa: Не ме е страх за мястото ми в UFC

Jimi Manuwa: Не ме е страх за мястото ми в UFC
Публикувано на: Май 31, 2019 в 00:00 ч
Jimi Manuwa се намира в серия от 3 поредни загуби и това не е добре, когато си в организация катo UFC. Този уикенд той се завръща в клетката и ще се изправи срещу много опасен опонент, който има големи шансове да нанесе на Manuwa 4-та поредна загуба. Jimi няма победа от 2 години, но ще се опита да се измъкне от тази тежка ситуация. Пред него обаче е Aleksandar Rakic, който е в серия от 11 поредни победи и няма загуба от 8 години. В последно време от UFC се разделят с доста бойци, които губят, но Manuwa не се притеснява за мястото си:


По принцип в UFC се освобождават бойци, които допускат 2 или 3 поредни загуби. При мен обаче е различно, защото моя стил говори сам за себе си. Те знаят, че когато аз губя съм дал всичко от себе си и напускам клетката върху своя щит. Такъв е моя инстинкт на убиец. Удариш ли ме, то аз ще те ударя по-силно. 

Лесно е да коментираш и да даваш съвети, когато си извън клетката и само гледаш. Напълно различно е обаче когато си вътре в клетката пред хиляди хора и понасяш удари, а желанието ти е да победиш.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес