Зареждане

Jessica Eye: Направих грешки и си платих скъпо

Jessica Eye: Направих грешки и си платих скъпо
Публикувано на: Юни 10, 2019 в 00:00 ч
Jessica Eye вярваше, че може да стане шампионка в категория муха, но първо трябваше да мине през безспорната шампионка Valentina Shevchenko. Двете споделиха клетката в Чикаго миналия уикенд и Eye загуби с тежък нокаут. Преди срещата между двете Eye беше в серия от 3 поредни победи. Jessica опита да се съпротиви на Valentina, която търпеливо спечели първия рунд благодарение на брутални ритници в тялото и контрол на земята, а във втория спря тока на своята опонентка с брутален ритник в главата. Няколко минути трябваха на Eye, за да дойде в съзнание и ето какво сподели тя в социалните мрежи след тежката загуба:


Поздравления за Valentina. Това беше невероятен ритник в главата. Благодарна съм, че имах шанса да споделя клетката с теб. Благодаря на моите истински последователи, които ме подкрепиха и правят много за мен. Добре съм и благодаря, че се интересувате от мен. 

Имах страхотен лагер и се чувствах в най-добрата си форма. Направих някои грешки, които ми струваха много. Тази бойна игра може да е жестока понякога, но аз съм подписала заради това. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес