Зареждане

Jennifer Maia подписа нов договор с UFC

Jennifer Maia подписа нов договор с UFC
Публикувано на: Август 24, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Бившата шампионка на Invicta в категория муха Jennifer Maia не започна добре в UFC и загуби първата си битка от Liz Carmouche през миналата година. Бразилката успя да се върне на пътя на победата и записа две поредни победи тази година. Тя победи Alexis Davis през март, а след това и Roxanne Modafferi миналия месец, но се провали на кантара.

Сега бившата шампионка има нова битка и ще се бие срещу Katlyn Chookagian през ноември на UFC 244 в Ню Йорк и се надява на шанс за титлата, ако запише победа. Jennifer е подписала нов договор с UFC за 6 нови битки и ще опита да вземе титлата от Shevchenko, но първо трябва да спечели през ноември:


Аз съм бивша шампионка на Invicta, която е най-голямата ММА организация в света за жени. Уверена съм, че скоро ще се бия за титлата в UFC. Mисля, че битката с Katlyn ще ме направи претендент. Много се вълнувам за битката и знам, че Katlyn ще ми даде добра битка.

Ще си заслужа шанс за битка с Valentina. Съжалявам за това, че не успях да вляза в категорията в последната ми битка. Вече започвам да остарявам и тялото ми не може да се справя много добре със свалянето на килограми. Извиних се на Modafferi и не знам какво иска повече.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес