Зареждане

Jedrzejczyk след загубата: Моля ви, не ме сравнявайте с Ronda Rousey

Jedrzejczyk след загубата: Моля ви, не ме сравнявайте с Ronda Rousey
Публикувано на: Ноември 5, 2017 в 11:49 ч

Най-голямата изненада в UFC 217 бе начинът по който Joanna Jedrzejczyk загуби от Rose Namajunas - с доброволно предаване под ударите на опонентката ѝ още в първия рунд.

Заканите от страна на полякинята преди този двубой бяха доста остри, като по време на кантара Joanna докосна с юмрук брадичката на Rose - нещо, което Ronda Rousey направи с Holly Holm преди UFC 193 - нощта, в която Rousey загуби титлата си и безупречната си статистика в ММА.

По време на пресконференцията след двубоя, Joanna категорично не пожела да бъде сравнявана с Rousey.
 
"Не, моля ви, не ме сравнявайте с Ronda Rousey. Аз я харесвам страшно много, но нека оставим това настрани. Никога не приемам битките лично и никога не съм емоционална, когато се бия.

Случват се такива неща. Поздравления за Rose, щастлива съм за нея, но между нас няма нищо лично. Нещата, които се случиха преди двубоя, нямат нищо общо със случилото се в него. Тя ме нацели добре, наистина не знаех какво се случва, но такива са двубоите. Поемаме си рисковете."

Jedrzejczyk бе запитана и дали иска реванш с новата шампионка Namajunas.
 
"Ще говорим с Dana и UFC. Мисля, че съм добър атлет и добър шампион за тях. Мисля, че заслужавам реванш. Ако успея да го получа ще видим - гледаме напред."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес