Зареждане

James Vick: Лесно бих се справил с Conor McGregor

James Vick: Лесно бих се справил с Conor McGregor
Публикувано на: Август 24, 2018 в 11:22 ч
Conor McGregor е едно от най-големите имена в бойните спортове и е нормално всеки боец да преследва битка с него. McGregor обаче има своя опонент и ще се бие срещу Khabib Nurmagomedov за титлата в лека категория през октомври.

James Vick, който ще се бие срещу Justin Gaethje този уикенд обаче вижда Conor McGregor като лесен опоненти и прогнозира, че би го победил с лекота, ако някога се срещнат в клетката:

Като ми помисля аз съм по-висок от него и имам по-дълги ръце. Мисля, че това е лесна победа за мен и искам да се бия с него. Не се интересувам от парите, които бих изкарал в тази битка, а от това, че когато победиш боец с такова име - влизаш в историята.

Наистина вярвам, че лесно ще го победя. С моите предимства и движение в клетката това е лесна битка. Има много хора, които мразят McGregor, но той е феноменален за спорта. Той привлича вниманието към нашия спорт и увеличава броя на феновете на ММА. 

Страхотно е че той е в UFC и още по-хубаво е че сме в една категория. Много искам да се бия с него, защото тази битка ще промени живота ми. Той е страхотен боец и е много добро попадение за спорта.


Всеки иска да се бие с него, но малцина са тези, които получават шанса да изкарат милиони. Vick едва ли ще е от тях,но в живота никога не се знае.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес