Зареждане

Jair Rozenstruik иска неговия герой Tyrone Spong да се бие в UFC

Jair Rozenstruik иска неговия герой Tyrone Spong да се бие в UFC
Публикувано на: Февруари 4, 2019 в 00:00 ч
Jair Rozenstruik успя да остане непобеден в ММА. Той дебютира за UFC във Форталеза и успя да нокаутира Junior Albini във втория рунд, което беше 7-ма поредна победа за него. Бившия кикбоксьор се радва от победата и благодари на Tyrone Spong, който много му помогнал в подготовката и Jair си пожела неговия герой да подпише с UFC:



Радвам се, че успях да победя. Той успя да ме изненада с този десен удар. Tyron Spong е моя герой. Преди тази битката двамата доста често си говорихме и той ми помагаше. Уча се от него от доста дълго време. Двамата се срещнахме още в началото на моята кариера. 

Той винаги е готов да ми помага. Той е мой герой и искам да се бие в UFC. Мисля, че това ще е страхотно. Мисля, че се вписвам в топ 10 на категорията и съм готов да се бия с всеки, който му предложат.



Sponge е бивш кикбоксьор, който се оттегли през 2014 година когато си счупи крака в битката срещу Gokhan Saki. Той реши да се пробва в бокса и вече е с рекорд 13-0. Tyron също така има 2 битки в ММА за WSOF, които печели с нокаут и решение през 2012 и 2013 година. Двамата с Jair са сънародници, а Rozenstruik стана първия боец от Суринам, който се състезава в UFC.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес