Зареждане

Jack Marshman спечели битката за Уелс

Jack Marshman спечели битката за Уелс
Публикувано на: Март 16, 2019 в 22:46 ч
Jack Marshman (23-8 MMA, 3-3 UFC) се изправи срещу John Phillips (21-9 MMA, 0-3 UFC) на събитието в Лондон и двамата си спретнаха здрава и равностойна битка, която Marshman успя да спечели с раздвоено решение. Phillips започна срещата и се движеше доста, а Marshman предпочиташе да стои от дистанция и изчакваше. Phillips вкарва силен десен, а Marshman веднага потърси клинч. Двамата се разделят и Phillips отново вкарва силен десен на Marshman и го сваля на земята в нокдаун.



Marshman се изправя и двамата си разменят по няколко удари преди края на рунда. Във втория рунд Phillips отново контролираше центъра. Marshman опитва събаряне, но не успява. Той все пак вкарва силен ритник, с който сваля Phillips на земята. Двамата се изправиха, а Phillips дебнеше от дистанция, за да вкара силни удари на Marshman, но рунда приключи.



В третия рунд двамата започнаха силно, но бързо се върнаха към тактиката си от предишните рундове. Phillips държеше центъра и дебнеше за да вкара силни удари, а Marshman стоеше от дистанция. Двамата бяха доста изморени в този рунд и интересните положение липсваха.  Phillips  се опита да разгорещи битката, но Marshman направи всичко възможно да стои настрана. В крайна сметка битката отиде до съдийско решение и Marshman успя да спечели с раздвоено решение (29-28, 28-29, 29-28). С тази победа Jack Marshman прекъсва серия от 2 поредни загуби и печели битката за Уелс.












Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес