Зареждане

Извадиха близък на Хaбиб от бойната карта на UFC 257

Извадиха близък на Хaбиб от бойната карта на UFC 257
Публикувано на: Януари 15, 2021 в 06:00 ч
От UFC правят всичко възможно, за да няма ескалация на напрежението между Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър. На 23-ти януари в Абу Даби ще видим завръщането на Макгрегър, който ще оглави UFC 257 и ще се бие срещу Дъстин Поарие. "The Eagle" също е в Абу Даби, където негови близки приятели ще се бият. В бойната карта на UFC 257 беше включен Умар Нурмагомедов, който ще се бие срещу Сергей Морозов.

От организацията обаче преместиха битката им за 20-ти януари. Хабиб ще бъде в ъгъла на своя братовчед, а от UFC явно не искат Нурмагомедов да се засече някъде в залата с Макгрегър. Това обаче не е всичко, защото Тагир Уланбеков също имаше битка на UFC 257 срещу Матеус Николау.

Дейна Уайт и компания решават да преместят и тази битка и ще я видим чак на 14-ти март. По този начин Хабиб и Макгрегър няма да пресекат пътищата си и да предизвикат напрежение, което може да прерасне във физическа саморазправа.

Уланбеков e с рекорд 12-1 в ММА и се намира в серия от 4 поредни победи. Той е приятел и съотборник на Хабиб и през октомври 2002 г. дебютира в UFC с победа над Бруно Силва с решение. Тагир е ученик на Абдулманап Нурмагомедов и приключва 8 от своите битки в клетката.

Николау от своя страна е с рекорд 15-2-1 в ММА и се намира в серия от 2 поредни победи. Той изкара 3 години в UFC и записа 3 победи, но загуби от Ортис с нокаут и UFC го освободиха през 2018 година. Матеус записа 2 победи за други организации и UFC го връщат. Той приключва 9 от битките си.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес