Зареждане

Израел Адесаня: Ян Блахович ще бие Алекс Перейра на земята

Израел Адесаня: Ян Блахович ще бие Алекс Перейра на земята
Публикувано на: Май 20, 2023 в 00:00 ч
Шампионът на UFC в средна категория Израел Адесаня очаква Ян Блахович да разчита на своята борба срещу Алекс Перейра.

Бившият шампион Блахович (29-9-1 MMA, 12-6 UFC) приветства Перейра (7-2 MMA, 4-1 UFC) в полутежка категория. Двамата ще се бият в подглавната битка на UFC 291, което ще се проведе на 29 юли във Vivint Arena в Солт Лейк Сити.

Адесаня (23-2 MMA, 12-2 UFC) допусна първата си загуба в кариерата от Блахович през 2021 г., когато опита да стане двоен шампион. Ян свали Израел три пъти и го доминира като цяло по пътя към победа с единодушно решение.

Сега Адесаня смята, че Блахович ще направи същото с Перейра.

„Мисля, че Ян ще го свали и просто ще го победи там. Блахович ще стои с него известно време в стойка, но накрая просто ще го отведе до оградата или ще се опита да го свали по начина, по който той свали мен. 

Не мисля, че той ще тръгне за събаряне, така че вероятно ще го отведе до мрежата, за да го свали. 

По онова време не беше разочароващо, защото все още го хващах с удари. Мислех, че ще дойде и ще се бие по начина, по който се бие обикновено, но той го направи в правилния момент и ме свали на земята. 

Така че, да, Блахович може да бъде хванат, когато тръгне за събаряне. Зависи. Ами ако го свали и го задържи на земята ? Не знам, ще трябва да видим.“, каза Адесаня в канала си в YouTube. 

Вие каква прогноза давате за Блахович - Перейра ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес