Зареждане

Израел Адесаня: Вече не искам титли, а глави!

Израел Адесаня: Вече не искам титли, а глави!
Публикувано на: Юни 13, 2024 в 02:00 ч
Изглежда Израел Адесаня се подготвя за завръщането си в октагона.

Очаква се бившият шампион на UFC в средна категория да предизвика своя съперник и нов шампион Дрикус Дю Плесис. Двамата ще се бият за титлата по-късно тази година. Въпреки че нищо не е обявено официално, се очаква битката да бъде насочена към UFC 305 на 18 август в Пърт, Западна Австралия.

В канала си в YouTube "The Last Stylebender" обсъди потенциалното завръщане, показа някои от новите елементи в своята програма за сила и кондиция, а също така разкри новия си начин на мислене, когато става дума за бойната му кариера. Адесаня е развълнуван да се завърне, но вече не за пояси, а за глави.

„Колко съм развълнуван да се върна в октагона ? Развълнуван съм! Хората си казват: „О, надявам се да си върнеш колана, надявам се да си върнеш колана.“ Аз имам колани. Нямам нужда от повече колани. Идвам за глави. Това е, което искам да направя. 

Само няколко, които трябва да пипна и да взема. Развълнуван съм да се върна, но всичко идва в своето време. Така че точно сега е времето за тренировки, почивка, работа, почивка, лечение. И тогава, когато дойде време, ще е време за убийство.", каза Адесаня.

В последното си излизане в клетката Адесаня загуби титлата в средна категория от Шон Стрикланд. Това се случи в главното събитие на UFC 293 миналия септември и беляза втората му загуба в последните му три битки. Ще успее ли Израел да се върне на върха ?
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес