Зареждане

Израел Адесаня срещу Алекс Перейра на UFC 281

Израел Адесаня срещу Алекс Перейра на UFC 281
Публикувано на: Август 7, 2022 в 00:00 ч
Една от най-чаканите битки в UFC вече е официална. Трилогията между Израел Адесаня и Алекс Перейра ще се случи на 12-ти ноември.

Адесаня ще брани златото в средна категория срещу Перейра в главната битка на UFC 281, което ще се проведе в Медисън Скуеър Гардън, Ню Йорк. В миналото видяхме две битки между Адесаня и Перейра, но под банера на GLORY в кикбокса.

През 2016 година двамата се биха в Китай и Перейра спечели с решение. Една година по-късно Адесаня и Перейра направиха реванш в Бразилия, където Алекс спечели с нокаут в 3-тия рунд. След тази загуба Израел приключи с кикбокса и се съсредоточи в ММА.

Адесаня е с рекорд 23-1 в ММА и е в серия от 3 поредни победи. За последно той победи Джаред Кенъниър през юли с решение. Израел печели 15 от срещите си с нокаут. Единствената му загуба е от Ян Блахович с решение в полутежка категория. Адесаня има 5 защити на титлата си.

Перейра от своя страна е с рекорд 6-1 в ММА и е в серия от 6 поредни победи. За последно той нокаутира Шон Стрикланд през юли тази година. Алекс печели 5 от срещите си с нокаут. Единствената му загуба в ММА е със събмишън от Отони през 2015 година.

Кой ще спечели 3-тия епизод на тази вражда ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес