Зареждане

Израел Адесаня: Ще се бия с Ромеро на UFC 248

Израел Адесаня: Ще се бия с Ромеро на UFC 248
Публикувано на: Януари 7, 2020 в 09:29 ч
Непобеденият шампион в средна категория Израел Адесаня потвърди срещата с Йоел Ромеро. Двамата очакват срещата им да бъде част от UFC 248, което ще се проведе през март във Вегас. От UFC вече потвърдиха, че работят по битката, а Израел също се вълнува от това, че ще се бие срещу този, който никой не предизвиква.

Желанието на шампиона е да се бие с Коста, но бразилеца е контузен и ще е аут в следващите месеци. Адесаня не иска да го чака и това е причината да избере Ромеро. Ето какво сподели Адесаня пред Ариел Хелуани:


Да, битката между мен и Пауло Коста трябва да се случи. Имам нужда от такава битка. Той се контузи и сега няма да може да се бие в следващите месеци. Няма да стоя и да го чакам. Избирам този, който никой не иска да избере. Това е Йоел Ромеро. Има доста убийци в тази категория. 

Каноние също е тук, но аз мисля от битка за битка. Хубаво е да гледаш в бъдещето, но аз винаги съм фокусиран върху настоящето. Ще бъде хубаво. Когато стане въпрос за мен, то тогава трябва да очаквате неочакваното. Планирам да се бия с Ромеро на UFC 248 през март във Вегас. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес