Зареждане

Израел Адесаня: Ще направя битката с Ромеро да изглежда лесна

Израел Адесаня: Ще направя битката с Ромеро да изглежда лесна
Публикувано на: Януари 31, 2020 в 08:56 ч
Израел Адесаня не се притеснява от предстоящата си битка с един от най-добрите в категорията. Непобедения шампион ще брани титлата в средна категория срещу Йоел Ромеро в главната битка на UFC 248 през март в Лас Вегас. За по-малко от две години Адесаня спечели временната и безспоранта титла и победи едни от най-добрите в категорията.

Той държи статистика 18-0 и иска да се затвърди като най-опасен в категорията, а това минава през Ромеро. Адесаня печели 5 бонуси в последните си 5 срещи и е в серия от 7 поредни победи в UFC. "The Last Stylebender" реши да поговори за битката с Ромеро и сподели, че ще го направи да изглежда лесен в клетката:


Вече имах някои тежки тестове пред себе си. Мисля, че към момента Гастелъм беше моя най-тежък тест от гледна точка на физиката. Що се отнася до психика, то Силва беше най-тежък тест за мен. Ще видим какво ще стане. Не мисля, че Ромеро ще бъде най-трудния ми тест. Предстои да видим. 

Не мисля, че ще е лесен, но аз ще го направя да изглежда така. Всички ме отписваха в битката ми с Уитакър, а аз ви казах, че ще го направя да изглежда лесно и го направих. Хората говореха, че не мога да се ебавам с Робърт и такива неща. 

Какво направих аз ? Направих го да изглежда лесно. Чувствам, че и сега ще е така. Йоел се би с боец, който просто стоеше пред него. Той стоя пред него като боксова круша, а аз не съм такъв. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес