Зареждане

Израел Адесаня шофирал в нетрезво състояние: Искам да се извиня

Израел Адесаня шофирал в нетрезво състояние: Искам да се извиня
Публикувано на: Септември 25, 2023 в 08:14 ч
Бившият двукратен шампион в средна категория Израел Адесаня се призна за виновен по обвинение в шофиране в нетрезво състояние в Окланд, Нова Зеландия, след като по-рано днес беше обвинен, че е управлявал моторно превозно средство с 37 милиграма над допустимите 50 милиграма алкохол на 100 милилитра кръв.

Адесаня, бивш двукратен шампион в средна категория под знамето на UFC, беше начело на завръщането на промоцията в Сидни, Австралия, в началото на този месец, като претърпя загуба с единодушно решение от Шон Стрикланд в Qudos Bank Arena при завръщането си "Даун ъндър".

Според първоначалния доклад на New Zealand Herald от тази вечер, в получените съдебни документи се разказва как боецът на City Kickboxing, Адесаня, е обвинен в шофиране на превозно средство на Wellesley Street в централната част на Окланд, Нова Зеландия, като е представил доказателствен кръвен тест, който е показал 87 милилитра алкохол на 100 милилитра кръв.

Израел Адесаня поднася извинения на семейството и екипа си на фона на нарушението за шофиране в нетрезво състояние

Коментирайки обвинението си и последвалото признаване на вината си в Оклендския окръжен съд тази сутрин, майсторът на смесените бойни изкуства Адесаня поднесе извинения, преди да определи поведението си като неприемливо.

"Искам да се извиня на обществото, на семейството си и на екипа си за решението, което взех, да седна зад волана, след като пих на вечеря", заяви Израел Адесаня пред New Zealand Herald.

"Бях спрян и ми беше направен доказателствен кръвен тест - показанието беше 87 милилитра алкохол на 100 милилитра кръв", продължава Израел Адесаня. "Разочарован съм от решението си да шофирам, то беше погрешно. Знам, че хората ме следват, и искам да знаят, че не смятам това поведение за приемливо.

Максималното наказание, което може да бъде наложено на Адесаня, е глоба в размер на 4500 щатски долара или три месеца зад решетките във връзка с предполагаемото престъпление, за което се твърди, че е извършено на 19 август т.г.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес