Зареждане

Израел Адесаня: Ромеро ще даде всичко от себе си

Израел Адесаня: Ромеро ще даде всичко от себе си
Публикувано на: Февруари 9, 2020 в 09:00 ч
Израел Адесаня иска да се докаже срещу Йоел Ромеро в битката им през март. Двамата ще се срещнат в главната битка на UFC 248 във Вегас и това ще е последен шанс за титлата, който 42-годишния ветеран ще получи. Йоел вече пропиля цели 3 битки за титлата в средна категория и Адесаня очаква от него да даде всичко от себе си, за да хване последния влак към златото.

Мнозина се съмняват в Адесаня, защото Ромеро има много добра борба, но Израел не се впечатлява и смята да неутрализира борбата на своя съперник. "The Last Stylebender" очаква най-доброто от своя опонент и няма търпение да се сбият. Ето какво сподели 30-годишния шампион през Брет Окамото:


Много неща се промениха, но аз съм си същия човек, само че на различно ниво. Исках да се бия с Коста, но той се контузи и щяха да му трябват 9 месеца, за да се оправи. Някак си обаче Пауло се оправи магически за два месеца. Ромеро е един от тези, от които хората се страхуват. 

Той има добра борба, с която много смятат, че ще ме победи. Хората говорят, че трябва да оправя защитата си от събаряния. Не ме ли гледахте ? Глупави ли сте ? Искам да се докажа срещу него и това е всичко. Искам той да опита събаряния, за да се изправя бързо и той да разбере, че трябва да играем в стойка. 

Неговата последна победа е от времето, в което направих дебют в UFC. Ще се видим скоро, момче. Ромеро е пропилял доста шансове за титлата и сега е последния му шанс. Знам, че ще даде всичко от себе си, за да спечели златото. Това ме мотивира още повече. Бия се за мен, моя екип и торбите с пари. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес