Зареждане

Израел Адесаня разкри как ще се справи с уникалността на Дрикус Дю Плесис

Израел Адесаня разкри как ще се справи с уникалността на Дрикус Дю Плесис
Публикувано на: Юли 9, 2024 в 20:00 ч
Израел Адесаня вярва, че връщането към неговия боен стил ще му позволи да победи уникалния Дрикус Дю Плесис на UFC 305. Битката им ще се проведе на 18 август в Пърт, Австралия. Адесаня ще се опита да си върне титлата в средна категория от Дю Плесис, който я спечели през януари.

34-годишният Адесаня (24-3 MMA) е един от най-успешните бойци в историята на UFC в средна категория. Той защити шампионската титла на най-голямата ММА организация в света 5 пъти в миналото. Сега много хора се съмняват в него, но той е уверен в себе си.

Адесаня планира да бъде уникален и ще се опита да разбие Дю Плесис във фантастичен стил. 

"Бих се с най-едрия в средна категория, Алекс Перейра, и го нокаутирах. Как ще се справя с уникалността на Дрикус ? Аз самият ще бъда уникален, уникален в моя стил. Никога няма да се отклоня от стила си. Ще се придържам към стила си на битка и това, което правя най-добре, а именно да разбивам хора във фантастичен стил. 

Правил съм го през цялата си кариера и искам да се върна към него. Не се тревожа за изхода на битката, защото ме интересува повече самото пътуване. Аз съм двукратен шампион на UFC в средна категория. Ще бъде хубаво да имам три такива статуса зад гърба си, но това не е основната ми цел. 

Сега ме интересува победата срещу бойци от различни страни и нации. Искам да се бия с големи момчета като Дю Плесис и да ги победя. Искам да добавя имената им към моя рекорд и да продължа напред. Това ме интересува в момента.", каза Адесаня.

Ще успее ли Адесаня на детронира Дю Плесис ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес