Зареждане

Израел Адесаня: Коста и Ветори са мои синове

Израел Адесаня: Коста и Ветори са мои синове
Публикувано на: Октомври 19, 2021 в 02:00 ч
Израел Адесаня не се интересува от битката в средна категория този уикенд. В института на UFC във Вегас ще гледаме дуел между Пауло Коста и Марвин Ветори. Двамата идват след загуба от Израел Адесаня и ще бъде интересно да видим кой ще спечели.

Израел успя да нокаутира Коста през септември 2020 година. Адесаня два пъти победи Ветори след съдийско решение. Шампиона много добре знае какво могат Коста и Ветори, които са главна битка на събитието на UFC този уикенд.

В своя акаунт в YouTube Адесаня сподели следното за битката между неговите синове:

Ако трябваше да залагам пари на тази среща, то щеше да е трудно, защото Ветори и Коста не струват. Ветори е човек, който, когато се би с мен последния път, не искаше да се бие. Той искаше да оцелее и не се опитваше да спечели, ако разбирате какво имам предвид. Марвин правеше едно и също. 

Ветори беше предсказуем, много предсказуем. Честно казано, мисля, че най-голямото оръжие на Ветори в тази битка е неговата брадичка и тази огромна глава. Това е най-голямото му оръжие в тази битка, защото той може да отведе Коста в дълбоки води, като понесе ударите му. Просто да върви напред и поема щети.

 Пътят на Коста към победата е нокаут в началото. Коста може да прави това, което прави и просто да го разбие, да го убие. Пауло трябва да внимава за събаряния, защото Ветори ще се опита да направи това. Той ще се опита да го свали на земята. 

Честно казано не ме интересува кой ще спечели. Просто искам да видя добра битка. Искам да видя как децата ми се справят добре. Наистина желая най-доброто за моите синове.

Кой ще спечели битката между Коста и Ветори ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес