Зареждане

Израел Адесаня: Кльощавия ще срита назобената маймуна

Израел Адесаня: Кльощавия ще срита назобената маймуна
Публикувано на: Август 20, 2020 в 08:26 ч
Непобеденият шампион в средна категория Израел Адесаня вярва, че ще се справи с Пауло Коста, който също няма загуба в ММА. Двамата ще се бият в главната битка на UFC 253, което ще се проведе в края на септември. 31-годишния шампион е с рекорд 19-0 в ММА и нокаутира 14 от своите съперници. През март Адесаня успя да защити титлата си с победа над Йоел Ромеро, но не се представи на ниво и беше освиркан от феновете.

Сега Коста ще даде всичко от себе си, за да затрудни Адесаня, а ако сте гледали битките на двамата, то тогава ще знаете, че срещата ще е далеч от скучна. Бразилеца обича да пресира своите съперници и не им оставя време да си поемат дъх.

Израел вярва, че бразилеца ще хвърли всичко в първия рунд, а след това няма да има кардио и ще бъде лесна мишена. Ето какво сподели шампиона преди ключовата битка, в която някой ще загуби непобедения си статут:


Никога не съм имал скучна битка в живота си. Критикуват ме с причина и без причина. Не се представих на ниво в последната ми битка, но това ще се промени в тази. Битката с Ромеро беше слаба, но сега е време за възход. Коста е непобеден нокаутьор и има доста шум около него. Битката е като Давид срещу Голиат. Някой от двамата ще загуби своята нула в статистиката. 

Този път ще вляза там и ще се забавлявам. Картинката е перфектна. Тази назобена маймуна изглежда зла, но едно кльощаво момче ще му срита задника. Ще си плати за всички простотии, които каза до момента. Ще го чуе след битката. Гарантирам ви. Мисля, че ще е представяне на годината. 

Битка на годината ? Не знам, вече имам една такава, но ако пак се случи, то няма проблем. Коста изразходва цялата си енергия в първия рунд, а ние ще се бием 5 рунда. Вижте моите срещи и ще разберете, че аз съм свеж във всичките рундове. Моята прецизност ще бъде ключът в тази битка. Ще го бия рунд по рунд с прецизност и умения.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес