Зареждане

Израел Адесаня иска да унижи Пауло Коста

Израел Адесаня иска да унижи Пауло Коста
Публикувано на: Ноември 19, 2019 в 00:00 ч
Непобеденият шампион в средна категория Израел Адесаня не е доволен от Пауло Коста, който се контузи и спря плановете за битка между тях. Адесаня пожела битка с непобедения бразилец, който е считан за един от най-сериозните му съперници. Коста мачка наред и е със статистика 13-0 в ММА.

Двамата разменяха люти обиди и закани, с което нажежиха страстите, а интересът към битката им е голям. За съжаление тя няма да се случи скоро, а Израел вярва, че Коста може да загуби своя шанс:


Предполагам, че той не е готов за битка. Щяхме да се бием, но той не е готов. Ако той искаше битката, то тогава трябваше да бъде готов за нея. Аз не се оттеглям от битки. За негово съжаление той може да загуби своя шанс завинаги, ако не се изкачи обратно в ранглистата. 

Искам да се бия с него и да го пребия, преди от USADA да го спипат. Нямах търпение за тази битка, защото той щеше да опита да говори глупости на развален английски, а аз щях да го унижа. После ще го унижа и в клетката. Искам следващата ми битка да бъде в САЩ. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес