Зареждане

Израел Адесаня: Алекс Перейра не заслужава незабавен реванш

Израел Адесаня: Алекс Перейра не заслужава незабавен реванш
Публикувано на: Април 10, 2023 в 00:00 ч
Шампионът на UFC в средна категория Израел Адесаня (24-2) каза, че Алекс Перейра (7-2) трябва първо да се бие с най-добрите бойци в дивизията, преди да получи битка за титлата. Адесаня и Перейра се биха на UFC 287, което се проведе миналия уикенд в Маями, Флорида.

Алекс се представяше добре, но в края на втория рунд се втурна смело за нокаута. Той приклещи Адесаня към мрежата и започна да му вкарва попадения, защото си мислеше, че Адесаня е наранен. Израел изненада Перейра и успя да го нокаутира тежко.

С тази победа Адесаня отмъсти на Перейра, който го нокаутира през ноември 2022 година. Като цяло Алекс води с 3-1 в битките между двамата. Всички искат да има реванш, но Израел сподели, че бразилецът трябва да си го заслужи.

„Не мисля за следващ съперник. Това е последният въпрос, който ме вълнува в момента. Дадох на Перейра бърз път към титлата. С кого се би ? Когато победи Стрикланд, аз си казах: „Добре“.

Той не беше изправен пред голямо предизвикателство. Защо получих незабавен реванш ? Да, защото победих Гастелъм, Уитакър два пъти, Ромеро, Коста, Ветори и Кенъниър. 

Победих шест топ бойци в дивизията. Сега нека докаже, че заслужава битка за титлата. Но да ви кажа честно, вярвам, че той ще премине в полутежка категория. 

Както и да е, успех на Перейра.“, каза Адесаня на пресконференцията.

Заслужава ли Перейра незабавен реванш ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес