Зареждане

Изгряваща звезда измести Багата от топ 15 в UFC

Изгряваща звезда измести Багата от топ 15 в UFC
Публикувано на: Юни 25, 2020 в 06:00 ч
Изгряващата звезда на UFC в тежка категория Сирил Гане изхвърли Благой Иванов от топ 15 при тежките в UFC. Гане заема 15-тото място в категорията, което Багата беше окупирал в последните седмици. Миналия месец Багата загуби от Аугусто Сакай и навлезе в серия от 2 поредни загуби, с което се срина в ранглистата.

Иванов успя да стигне до рекордната 8-ма позиция, когато беше в серия от победи и уверено гледаше към топ 5, но много спорна загуба с раздвоено решение от Дерик Люис го върна назад. Последните му две загуби са с раздвоено решение. Благой направи 5 битки в организацията, от които загуби 3 и спечели 2, като всички завършиха със съдийско решение.

Наскоро стана ясно, че той е подписал нов договор с организацията и ще остане още 5 битки при тях. Сега той ще трябва да се бори, за да се върне там, където беше преди година. Гане, който зае мястото му е непобеден в ММА с рекорд 6-0 и успява да приключи 5 от 6-те си срещи. Той ще се бие в началото на август с Павлович и ще има шанс да прогресира още в ранглистата.

Ще успее ли Иванов да се върне в топ 15 ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес