Зареждане

Изгонили Пади Пимбълт от футболен мач на Ливърпул

Изгонили Пади Пимбълт от футболен мач на Ливърпул
Публикувано на: Август 29, 2024 в 08:28 ч
Бившият вратар на Уотфорд и Манчестър Юнайтед Бен Фостър разкри причината, поради която преди три години звездата на UFC в лека категория Пади Пимбълт е бил изгонен от "Викаридж Роуд" - след като му е осигурил четири билета, за да гледа мача между Ливърпул и фаворита на Пимбълт.

Фостър, бивш вратар на "Манчестър Юнайтед" и "Уотфорд", печели много постижения националния отбор на Англия по време на професионалната си кариера, както и се наслаждава на периоди в "Уест Бромич Албиън" и "Бирмингам Сити" по време на спортната си кариера.

Що се отнася до Пимбълт, перфектният в рекламно отношение боец в лека категория постигна още една впечатляваща победа на UFC 304 в края на юли, като се представи в основната карта в Манчестър срещу ветерана в лека категория Кинг Грийн.

Подчинявайки родения в Сан Бернардино със зашеметяваща победа с триъгълник, Пади най-накрая влезе в ранглистата на 15-те най-добри в лека категория - и е свързван с атрактивен мач срещу бразилския любимец на феновете Ренато Моикано - който в момента е определен да оглави UFC Fight Night Paris следващия месец в мач с родения в Ним Беноа Сент Дени.

Бен Фостър разкрива защо Пади Пимбълт е изгонен от мача с Ливърпул

И като разсъждава върху решението си да подари на гореспоменатия Пимбълт четири билета за посещение на "Викаридж Роуд", където Уотфорд приема Ливърпул, Фостър разкрива, че решението на родения в Хютън да празнува головете на гостите, докато седи на стадиона за домакините, го е накарало да бъде изхвърлен от арената.

"Купих му на Пади Пимбълт четири билета за мача - каза Бен Фостър в своя подкаст- Това са билети за "Уотфорд", за "Уотфорд", така че той трябва да седне сред феновете на "Уотфорд". Затова му казах: "Пади, мога да ти осигуря четири билета. Но трябва да си кротък." Ливърпул ни победи с 5:0, Мо  Салах направи хеттрик. Всеки гол, който влезе, той Пимбълт скача наоколо и празнува."



"Както и да е, получих седмична глоба за това", обяснява Бен Фостър. "Намалиха ми седмичната заплата заради това."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес