Зареждане

Изгониха Колби Ковингтън от American Top Team

Изгониха Колби Ковингтън от American Top Team
Публикувано на: Май 29, 2020 в 05:00 ч
Бившият временен шампион в полусредна категория Колби Ковингтън е бил изгонен от своята зала. В последните месеци Ковингтън не спираше да ръси обиди към своите съотборници от American Top Team и собственикът Дан Ламбърт вкара правило, с което забрани такива действия. Колби явно не се съобрази с това и търпението им към него е изчерпано.

Вижте още - Колби Ковингтън изгонен от отбора си?

Първоначално Колби беше премахнат от редиците на бойците в сайта на отбора, а малко по-късно потвърди, че е аут от залата. Ето какво сподели по темата Колби в интервю за MMAFighting:


Много хора бяха чувствителни. Дюфъс Поире и Хорхе "Уличния Юда" Масвидал. Те имаха чувства и не искаха да се бият с мен в клетката. Оплакваха се на Дан Ламбърт да им защитава безценните чувства, защото знаят какво ще се случи, ако се бият с мен. Ще ги разкъсам на парчета. Мен не ме интересуват чувствата, а парите. Вече не съм обвързан с отбор. Сега самият аз съм отбор. 

Мога да ви кажа, че Йейджейчик е в*гина, Дюфъс е кучка, а Масвидал е п*тка. Сега няма отбор и искам да се бия с тази кучка Масвидал. Аз съм неговото татенце и ще го пляскам по дупето. Поире и Масвидал не спираха да крещят в залата и да пречат на останалите. Не искаха да се бият с мен и не показаха уважение към залата и към Дан. Това е жалко. Нека се бием в клетката с тях, но те няма да го направят, защото ги е страх. 

Колби тренираше в ATT дълги години и сега ще трябва да си търси нов отбор и ново място за тренировки.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес