Зареждане

Изгониха Джон Джоунс от Jackson-Wink MMA

Изгониха Джон Джоунс от Jackson-Wink MMA
Публикувано на: Октомври 14, 2021 в 07:32 ч
ММА легендата Джон Джоунс е изгонен от залата Jackson-Wink MMА в Албакърки. Майк Уинкълджон, който е страйкинг треньор на Джоунс разкри пред Ариел Хелуани, че "Bones" повече няма да тренира в залата.

Причината е последния арест на Джоунс, който под влиянието на алкохол нападнал годеницата си, а след това ударил с главата патрулката на полицаите. Забранено е на Джон да влиза в залата, в която тренира в последното десетилетие.

Уинкълджон посъветвал Джон да спре с алкохола и да се стегне, защото ако не го направи, тогава никога вече няма да е добре дошъл в залата. Отстраняването на Джоунс е временно, но ако той не се промени, тогава ще стане постоянно.

Ето какво сподели Уинкълджон пред Хелуани по темата:

Много съм разочарован. Трудно е. Най-трудното беше, когато чуеш, че дъщеря му казала, че трябва да се обадят на полицейските служители. Трудно е от моя страна, имам три дъщери. Имам съпруга и три дъщери, преподавам самозащита на жени, наречена Smart Girls. 

Говорих с Джон и му казах, че ми е като малък брат. Казах му да спре с алкохола и да оправи нещата. В момента той е аут от залата и не му е позволено да идва. Имах чувството, че трябва да направя нещо. Лудост е да игнорираш това и да очакваш различен резултат. 

Той има много хора около себе си, които няма да му кажат истината. Може да ме мрази за това, но трябваше да му кажа истината. В сърцето си се надявам Джоунс да се върне и да спечели титлата в тежка категория, да спре да пие и да продължи напред. Ще видим какво ще се случи в бъдеще. 

Правилно ли е това решение от страна на Майк Уинкълджон ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес