Зареждане

Иван Щирков срещу Насрудин Насрудинов на RCC 12

Иван Щирков срещу Насрудин Насрудинов на RCC 12
Публикувано на: Август 6, 2022 в 16:00 ч
Руските ММА състезатели Иван Щирков и Насрудин Насрудинов ще премерят сили.

Двамата ще се бият в подглавната битка на събитието RCC 12, което ще се проведе на 26-ти август в Екатеринбург. Срещата им ще бъде в полутежка категория. Историята на конфронтацията между двамата започва през октомври 2020 година, но срещата така и не се състоя.

По онова време Иван подписа договор за битка с Магомед Исмаилов, а Насрудинов получи предложение да участва в Contender Series на Дейна Уайт. Щирков е с рекорд 20-2-1 в ММА и е в серия от 3 поредни победи. За последно той победи Колобегов с нокаут през май.

Иван печели 14 от срещите си с приключване. Единствената му загуба с приключване е след събмишън от Еномото през 2019 година. Иван влезе в UFC преди няколко години, но не успя да дебютира. Той беше наказан с 2 години от USADA и се раздели с организацията.

Насрудинов от своя страна е с рекорд 10-1 в ММА. За последно той победи Конти с нокаут през март. Насрудин приключва 6 от срещите си. През миналата година той участва в Contender Series на Дейна Уайт и падна със събмишън от Алмейда.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес