Зареждане

Италия предлага на Мъск и Зукърбърг да се бият в Колизеума

Италия предлага на Мъск и Зукърбърг да се бият в Колизеума
Публикувано на: Юли 2, 2023 в 14:00 ч
Илон Мъск накара онлайн света да полудее на 20 юни, когато публично предизвика Марк Зукърбърг на ММА битка.

Зукърбърг бързо отговори, като прие поканата и попита за подробностите, разпалвайки глобално вълнение и спекулации относно събитието. TMZ Sports съобщи, че италианското правителство е поканило както Мъск, така и Зукърбърг, призовавайки ги да изберат 2000-годишния Колизеум като място за битката им.

Зукърбърг е голям фен на Римската империя, а самият Мъск каза, че иска битката да бъде в Колизеума. Дженаро Санджиулиано е министър на културата на Италия. Той лично се свързал с Мъск и Зукърбърг, за да им предложи да организират дългоочакваната им битка на тази историческа забележителност.

И двамата милиардери приели идеята и според съобщенията препратиха поканата на президента на UFC Дейна Уайт. Представители на Уайт бързо се свързали с италианския министър, за да проучат възможностите.

Колизеумът не е организирал голямо събитие от стотици години. Древният амфитеатър сега лежи в руини и може да побере само няколкостотин зрители във временни места за сядане. Ако Колизеумът наистина стане място за двубоя Мъск срещу Зукърбърг, това ще отбележи историческо събитие.

Някога голяма арена с капацитет от 50 000 места, Колизеумът сега е домакин предимно на концерти, а не на битки.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес