Зареждане

Israel Adesanya: UFC трябва да вземат титлата от Robert Whittaker

Israel Adesanya: UFC трябва да вземат титлата от Robert Whittaker
Публикувано на: Февруари 13, 2019 в 00:00 ч
Israel Adesanya е готов да се бие за титлата в средна категория. Той е гласен за новата голяма звезда на организацията и след като успя да победи Anderson Silva, Dana White е на седмото небе и сподели, че битката срещу Whittaker ще е огромна. Adesanya от своя страна няма интерес към шампиона, който се оттегли от събитието този уикенд и сега Israel иска от UFC, да му отнемат титлата:



Защо да се бием за временна титла ? Не за първи път се случват такива неща. Това не е нещо, което може да контролира. Аз обаче казвам, че нещата са в ръцете на играч номер 1 и не знам как той тренира и какво може да предизвика херния. Не знам каква е причината, но аз се интересувам от себе си. Той не се оттегля от битка за първи път. 

Видяхме вече как взеха титлата на Dominick Cruz. Мисля, че Rob също трябва да се раздели с титлата. Когато той е здрав, ще може да се бие за нея. Аз и Kelvin трябва да се бием за безспорната титла. Трябва да вземат титлата от Whittaker, за да се бием с Gastelum за нея, а когато Robert се оправи, ще може да се бие с мен за нея.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес