Зареждане

Israel Adesanya ще изнесе лекция на Anderson Silva на UFC 234

Israel Adesanya ще изнесе лекция на Anderson Silva на UFC 234
Публикувано на: Февруари 5, 2019 в 02:58 ч
Непобедената млада звезда на UFC, Israel Adesanya влиза в клетката този уикенд и ще се изправи срещу своя идол Anderson Silva. Двамата ще се бият в подглавната битка на UFC 234, което ще се проведе в Австралия. Двамата имат обещание, че при победа ще се бият за титлата и залога е огромен. Всички очакват с интерес тази битка и бившия претендент за титлата в полусредна категория Stephen Thompson прогнозира, че Israel ще изнесе лекция на легендата в тяхната битка:



Stephen Thompson: Ако трябва да съм честен не мисля, че тази битка ще бъде равностойна. Гледах последните няколко битки на Anderson Silva и той вече не е същия. Мисля, че счупването на крака срещу Weidman му отне много. Той беше извън играта доста време и не знам дали отново притежава този тайминг и това желание за битка. Според мен той е станал доста бавен и вече няма този тайминг. 

Israel ще влезе в клетката и ще му изнесе лекция. Ще бъде готино да видим как Anderson като ветерен успява да победи Adesanya и това ще ме зарадва много, но не виждам как ще се случи. 





Напомняме ви, че може да гледате битката и събитието пряко по спортния канал Max Sport 2, където пряко се излъчват всички състезания на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес