Зареждане

Israel Adesanya: С лекота ще разкатая Robert Whittaker

Israel Adesanya: С лекота ще разкатая Robert Whittaker
Публикувано на: Октомври 1, 2019 в 10:16 ч
Непобеденият временен шампион в средна категория Israel Adesanya, вярва, че ще се справи с лекота срещу безспорният шампион Robert Whittaker. Двамата шампиони ще мерят сили в главната битка на UFC 243, което ще се проведе този уикенд в Мелбърн на стадион „Докландс“. Israel е със статистика 18-0 в клетката и за една година спечели първите си 6 битки в UFC, което му донесе временната титла.

В своите 6 битки той има 5 бонуса, защото не спира да изненадва феновете със страхотна игра в стойка. В своята последна среща през април Israel завоюва временната титла след 5 рунда война с Kelvin Gastelum и сега вярва, че ще се справи с лекота срещу своя колега Whittaker:


Mисля, че той е боец, с който мога да се справя с лекота. Двамата не сме се срещали преди, но смятам, че той не е голямо предизвикателство. Мисля, че Whittaker се справя добре в това, което прави. Ще му покажа неща, които не е виждал, а той ще се опита да ме опровергае. 

От това, което съм видял смятам, че ще го разкатая с лекота. На 100% моите физически данни ще са предимство в битката. Направих грешки срещу Gastelum и Robert вярва, че ще скъси дистанцията, но аз поправих грешките. Ще се възползвам от моята височина и обхват. 

Аз бях активен в клетката, а той не беше. Не ме интересува дали ще му повлияе това отсъствие. Няма значение какво ще покаже в клетката. В края на краищата аз се фокусирам върху моята игра. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес