Зареждане

Israel Adesanya: Robert Whittaker трябва да ме събори, ако иска да победи

Israel Adesanya: Robert Whittaker трябва да ме събори, ако иска да победи
Публикувано на: Август 17, 2019 в 00:00 ч
Временният шампион в средна категория Israel Adesanya вярва, че Robert Whittaker не трябва да играе в стойка в битката им. Двамата шампиони ще се срещнат в главната битка на UFC 243 през октомври в Австралия, за да обединят титлите.

 “The Last Stylebender” е уверен в играта си в стойка и вярва, че е по-добра от тази на Whittaker. Israel реши да даде съвет на своя опонент и сподели, че безспорния шампион трябва да го свали на земята, защото иначе няма да го победи:


Моят съвет към него е да ме събаря. Ако той иска да ме победи, то трябва да ме свали на земята. Никой не е успявал да го направи. Аз обичам да разменят удари в стойка. Съветвам го да ме събори в битката през октомври. 

В последната си битка изглеждах като картоф, защото оставих на този мексиканец малко да ме докосне. Whittaker от своя страна беше в нокдаун и също разклатен на няколко пъти. Той се би с един атлетичен, силен и стар човек. Аз съм млад. Точно сега съм във върхова форма и тъкмо започвам. 

Не съм забравил, че Robert допуска много удари, а аз съм човек, който не искаш да те удря. Трябва да разберете, че не ви трябват 10 рунда с 1 боец. Той изкара 10 рунда с Romero и какво ? Трябват ти само 2 или 3 рунда.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес