Зареждане

Israel Adesanya: Искам Romero, а Jones да чака и да мълчи

Israel Adesanya: Искам Romero, а Jones да чака и да мълчи
Публикувано на: Ноември 10, 2019 в 11:00 ч
Israel Adesanya е избрал за свой следващ опонент бившият претендент за титлата Yoel Romero. Двамата няколко пъти размениха предизвикателства в социалните мрежи, но за съжаление от UFC не са надъхани да ги сбият. Adesanya е категоричен, че иска да се бие с кубинеца, който също го иска, но Dana White има други планове.

Президента на UFC планира скоро да даде битка на Romero, чрез която той да си спечели нов шанс за колана. Israel не се интересува от статистики и просто иска да победи Yoel, защото го смята за един от най-добрите. Adesanya е готов да се бие и с Jones, но само ако той слезе в средна категория, защото неговия план е през 2020 година да брани титлата си, а чак през 2021 да се качи в горната категория:


Вече предизвиках Romero. Хората приказват, че не искам да се бия с него. Никога не съм се отказвал от битка и не съм отказвал на никого. Да, казах, че искам да се бия с него, но от UFC смятат, че това няма да продава. Майната й на статистиката, просто искам да се бия. Искам да се бия с Romero. 

Tой е страхотен боец и искам да победя всички най-добри в тази епоха. Победих Whittaker, Gastelum и Silva. Eвентуално ще се срещнем с Jon Jones, но сега ще уважа играта и ще си защитя титлата. Той не се качи в тежка категория, след като спечели титлата в полутежката. 

Ако иска да се бие с мен, то тогава да слиза в средна категория или да млъква, докато аз не се кача при него. Имам си план и ще си го следвам. Искам да се бия с Romero, но Dana White е човекът. Ще се видим скоро с това момче. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес