Зареждане

Israel Adesanya: Gastelum е по-труден от Whittaker

Israel Adesanya: Gastelum е по-труден от Whittaker
Публикувано на: Юли 15, 2019 в 00:00 ч
Непобеденият временен шампион Israel Adesanya вярва, че Kelvin Gastelum е по-трудна битка от тази с безспорният шампион Robert Whittaker. Adesanya ще се бие срещу Whittaker в главната битка на UFC 243 през октомври и не спира с словестната война. За една година "The Last Stylebender" спечели 6 битки в UFC, които му донесоха 5 бонуса и временната титла в средна категория. Сега той вярва, че има уменията, за да победи Whittaker и го смята за по-лесен опонент от Gastelum:


Виждал съм как се бие Whittaker и знам как се бие Gastelum. Ако ги сравните ще видите, че за разлика от Robert, Kelvin не пада в нокдаун. Той беше свален най-много пъти в кариерата си в нашата битка. Robert пада в нокдаун във всяка негова битка. Мисля, че той е много корав и знае как да се възстанови. С мен в клетката обаче той няма да може да се възстанови бързо. 

Научих много за моята душа и сърце от последната ми битка. Познавам тъмнината, в която мога да се озова. Няма много бойци, които могат да ме заведат в тази тъмнина, без да ги взема там с мен. Знам, че ще го смажа. Няма значение в кой рунд. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес