Зареждане

Israel Adesanya: Brad Tavares ще бъде по-лесен от последния ми опонент

Israel Adesanya: Brad Tavares ще бъде по-лесен от последния ми опонент
Публикувано на: Юни 19, 2018 в 10:30 ч

Набиращият популярност Israel Adesanya за едва третата си среща в UFC ще се бие в главното събитие.

Adesanya ще се изправи на 6-ти юли срещу ветерана BRad Tavares в The Ultimate Fighter 27 Finale. Ако отбележи победа, навярно ще влезе в топ 10 на своята дивизия. 28-годишният последно отбеляза победа със съдийско решение срещу Marvin Vettori, а сега вярва, че Tavares не би представлявал особена трудност:

"Не го омаловажавам. Казват, че не е хубаво хората да бъдат подценявани, но не е добре и да се надценяват. Всеки си е различен - различно предизвикателство. Аз просто трябва да прокарам пътя си към величието. Не мисля само за титлата, а и отвъд нея. Над тези неща съм."

"Да бъда честен, Brad ще бъде по-лесен от последния ми опонент. Последния път трябваше да разчитам ситуациите на момента, докато Brad вече е прочетена книга. Запознат съм с това, което може да предложи. Не виждам как ще ме затрудни."

На мощният страйкър определено не му липсва самочувствие и той вече има намерение да се бие срещу победителя от срещата между Uriah Hall и Paulo Henrique Costa, които ще се бият на UFC 226 - в деня след срещата на Adesanya и Tavares.

"Играли ли сте някога Tekken - играта, където само се блъскат копчетата, за да изпълнява героят разни движения? Е, Uriah Hall ми изглежда по този начин. Прави някакви случайни неща и се надява да му се получат."

"Бяха ми пратили глупостите, които говори в Instagram напоследък - пълна кучка. След тази среща, ако спечели, ще го направя известен."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес