Зареждане

Исмаилов и Минеев се разбраха за трилогия

Исмаилов и Минеев се разбраха за трилогия
Публикувано на: Октомври 17, 2021 в 01:14 ч
Магомед Исмаилов и Владимир Минеев се разбраха за трилогия. Преди малко двамата направиха втората си битка. Тяхната среща беше за титлата в средна категория на руската организация AMC. Битката им беше главна за галавечерта AMC Fight Nights 105, която се проведе в Сочи, Русия.

Вижте още - Минеев мина през ада, за да нокаутира Магомед Исмаилов

В първите два рунда Исмаилов пренасяше битката на земята и доминираше. Той вкара тежък граунд енд паунд на Минеев и очите на Владимир почти се затвориха. В третия рунд Исмаилов нямаше сила за нищо, а Минеев го разпиля в стойка и спечели с нокаут.

Така двамата вече имат две битки, като първата беше равенство, а втората е с нокаут за Минеев. След битката очите на Минеев почти бяха затворени, а Исмаилов едвам си стоеше на краката. Ето какво каза Исмаилов веднага след боя:

Братя, приятели, слушайте ме. Не го уважавам като личност. Има въпрос, който трябва да бъде приключен. Бях добре подготвен, но Минеев се представи по-добре. Отличен спортист, просто бомба, уважение към вас. Не знам как да губя, дори когато играя, счупвам джойстика. 

Ако бях спечелил, то щях да благодаря на Аллах. Днес те уважавам, дръж ме за ръка. Сега те уважавам като спортист. Днес Плешивият хищник отива в съблекалнята на губещия. Но няма да се чувствам като такъв. Последният удар за вечерта е за мен.

Ето и Минеев какво каза, след като Исмаилов го удари леко по брадата и му даде микрофона:

Не деля Исмаилов на ММА боец и човек. Искам да се извиня на семейството на Магомед. Знам, че те са тук. Оказа се неудобно, че всичко това се е случило пред очите им. И, знаете ли, бих искал да го повторя. Нека последният удар да бъде ваш днес, но ние можем да го поправим. Благодаря, че изглеждате по-добре днес, отколкото миналия път. Благодаря на семейството ми, благодаря на всички, които ме подкрепиха.

Трябва ли да има трилогия ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес