Зареждане

Исмаилов готов да даде реванш на Александър Емеляненко

Исмаилов готов да даде реванш на Александър Емеляненко
Публикувано на: Юли 26, 2020 в 07:00 ч
Магомед Исмаилов направи голям скок от средна категория в тежка, за да се бие с Александър Емеляненко. Двамата споделиха клетката на ACA 107, което се проведе преди няколко дни в Русия. Исмаилов беше с 22 килограма по-лек от своя съперник, но въпреки това го доминира и спечели с нокаут в края на битката. Магомед увеличи серията си на 8 поредни победи и статистиката му е 15-2-1 в ММА.

34-годишния ветеран не иска повече да се бие в тежка категория и планира да се върне в средна категория. След битката Емеляненко пожела да отмъсти, а Исмаилов е готов да му даде шанс, но няма да е евтино за чеченската организация. Ето какво сподели Магомед пред медиите:


Дори не знаете какво означава тази победа за мен. Той беше по-едър от мен, но излязох и го победих. Имам много положителни емоции и малко думи. В първия рунд му вкарах няколко удари и мислех, че боя приключи, но рефера каза, че рунда е свършил. Ако бях спечелил в първия рунд, щяха да кажат, че съм имал късмет. Емеляненко говореше, че имам голяма глава, но тя също така е корава. 

Позволих му да ми вкара три удара. Никога преди не съм побеждавал боец, който е 117 килограма. Това ми беше за първи път и не искам да се бия повече в тази категория. Искам да се бия в моята категория до 84 килограма. Емеляненко започна да ми говори за отмъщение и може да получи шанс, ако го иска. Няма да бъде евтино. Прекарах 6 месеца в строг режим. Няма значение дали съм победил или загубил, защото в момента жена ми плаче. Искам да се видя с моите роднини.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес