Зареждане

Исмаилов: Деметриус Джонсън загуби, защото не се подобрява

Исмаилов: Деметриус Джонсън загуби, защото не се подобрява
Публикувано на: Април 12, 2021 в 00:00 ч
Руската ММА звезда Магомед Исмаилов реши да коментира загубата на легендата Деметриус Джонсън. Преди няколко дни Джонсън загуби с нокаут за първи път в кариерата си. Той сподели клетката с Адриано Мораеш и двамата се биха за титлата в категория муха.

Срещата им се проведе в Сингапур, където Мораеш спечели с нокаут във втория рунд. Адриано успя да изненада Джонсън и му вкара коляно, докато той беше на земята. Това не е позволено в UFC, но в азиатската ONE Championship е легално.

След загубата Джонсън сподели, че ще се завърне. В своя акаунт в социалните мрежи Исмаилов анализира битката по следния начин:

Жалко е, че легендарен боец, който направи име в най-голямата ММА организация и счупи рекорди трябваше да загуби по този начин. Това, разбира се дава още по-високо ниво на организацията „ONE FC”! Деметриус остана същият и разчиташе на една и съща тактика прекалено дълго време. 

В такива случаи рано или късно някой ще вземе ключа към победата! Още едно потвърждение на факта, че винаги трябва да влизате в клетката с нови трикове! Джонсън правеше едно и също прекалено дълго време. 

Но този път правилата му изиграха жестока шега. Вкараха му коляно, което не очакваше. Поздрави за Мораеш, който избра тактика, с която постоянно пресираше. Стана ми тъжно за Джонсън, защото постигна невероятни неща. 

Прав ли е Исмаилов ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес