Зареждане

Исмаилов: А. Емеляненко е болен човек - ще пострада на ринга!

Исмаилов: А. Емеляненко е болен човек - ще пострада на ринга!
Публикувано на: Май 28, 2022 в 02:00 ч
Рамазан Исмаилов , брат и треньор на ММА звездата Магомед Исмаилов, реши да говори за състоянието на Александър Емеляненко преди битката му с Вячеслав Дацик. Наскоро Александър се появи на интервю преди боя, но не изглеждаше добре.

Емеляненко имаше насинено око, разбит нос и едвам се движеше. Той повече приличаше на грохнал старец, отколкото на активен спортист. Емеляненко ще мери сили с Дацик в боксов мач през септември.

Рамазан не иска да вижда такава битка, защото е опасна за здравето на Александър. В своя акаунт в социалните мрежи Исмаилов реши да се изкаже за Емеляненко и написа:

"Искам да споделя впечатленията си с вас. Не видях в този човек спортист, който да устои на Дацик. Видях болен човек, който се нуждае от медицинска помощ. Кой го тласка към тази битка, кой организира тази битка ? Те могат да бъдат съдени, защото тази битка представлява заплаха за здравето му. 

Ако той дойде на този двубой в същото състояние, тогава се притеснявам за здравето му. Виждам в него болен човек, на когото не трябва да се позволява да се бие. Това е престъпление. Тези хора, които организират тази битка, трябва да разберат, че това е криминално престъпление. 

Не трябва ли един спортист да получи медицинско потвърждение, че може да се състезава? Ако той е в същото неподходящо състояние, то аз лично съм категорично против организирането на подобен дуел. Само кръвожаден човек може да пожелае този бой да се случи. 

Единственият интерес, който може да бъде предизвикан, е в коя секунда от първия рунд той ще бъде нокаутиран тежко, и дали ще успее да се възстанови след този нокаут."

Съгласни ли сте с мнението на Исмаилов ?


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес