Зареждане

Islam Makhachev доминира над Davi Ramos на UFC 242

Islam Makhachev доминира над Davi Ramos на UFC 242
Публикувано на: Септември 7, 2019 в 22:33 ч
Качил: DoloR
Islam Makhachev и Davi Ramos се изправиха един срещу друг в битка от лека категория на UFC 242 в Абу Даби. Битката между двамата беше чакана с голям интерес от феновете, защото и двамата са известни с уменията си на земя. В първите два рунда двамата разочароваха феновете и се чуваха освирквания в залата. В първия рунд Makhachev опита събаряне, но не успя да го завърши.

Липсваше екшън в този рунд и двамата се изчакваха. Във втория също липсваше екшън, като най-интересното беше това, че Ramos успя да разклати Makhachev със силен удар, но Islam веднага се възстанови. В третия рунд обаче нещата се промениха Makhachev успя да вкара силен удар с коляно и свали на земята Ramos, където му вкара още зверски удари, но не успя да го нокаутира.

До края на рунда Islam държа своя опонент на земята и доминираше, а Ramos оцеляваше и опитваше отчаяно да заключи своя опонент, но не успя и битката стигна до решение. Съдиите дадоха единодушна победа за Makhachev - (29-27, 30-26, 30-26). С тази победа Makhachev навлезе в серия от 6 поредни победи и си пожела битка с победителя от срещата между Edson Barboza и Paul Felder. Ramos от своя страна губи серията си от 4 поредни победи. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес